facebook

Lely T4C besetningsstyring

Lely Astronaut samler inn en rekke data om dine kyr, og alle disse data blir lagret og behandlet i dataprogrammet T4C.

Lely har bygget opp T4C slik at eventuelle problemer skal kunne fanges opp så tidlig som mulig. Vi mener dette er utrolig viktig, derfor har vi gjort det enkelt for deg å se hvilke dyr som trenger ekstra oppmerksomhet. Alt presenteres enkelt og oversiktlig på PC, nettbrett eller mobiltelefon slik at du kan være i forkant når det gjelder kuenes helse.

Med Lely T4C får du informasjon som er relevant for dine kuer. For at det skal være så oversiktlig som mulig presenteres de mest sentrale parameterne grafisk som KPI (Key Performance Indicators) Dette kan også tilpasses din hverdag da Lely T4C deg muligheten til å velge hvilke som skal vises for deg.

T4C InHeard - det du trenger, rett i hendene 

Lely har utviklet «InHeard» med den hensikt å gi deg informasjonen du trenger, rett i hendene. Dermed har du muligheten til å ta avgjørelser der du befinner deg. Den består av 9 apper til din smarttelefon som gir deg de unike funksjonene til T4C rett til din telefon. Om du må iverksette tiltak kan du gjøre det der og da, om du så er ute blant kuene eller et annet sted.

Det finnes også en separat app for rådgivere hvor du kan dele ulike nøkkeltall med en rådgiver.

Les mer om T4C InHeard på: www.lelyt4c.com

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.