facebook

Lely Discovery Collector

Vakuumrobot fra Lely. En revolusjonerende gjødselrobot for tette fjøsgulv.

?rel=0&modestbranding=1" allowfullscreen>

Et renere gulv resulterer i bedre klauvhelse

Discovery Collector er spesielt designet for fjøs med tette gulv og tar en revolusjonerende alternativ til tradisjonelle gjødselskrapere. Collectoren skyver ikke gjødsel, men spyler og suger den opp. Dette gir ikke bare et renere gulv, men det sørger også for at kuenes klauver holder seg renere. Dette forbedrer både dyrenes helse og trivsel.

En behagelig opplevelse for kyrne

Roboten gjør svært lite ut av seg. Maskinen trenger ikke kabler eller renner. Takket være det kompakte designet kan Lely Discovery Collector enkelt navigere mellom kyrne.

Vann for ekstra resultater og økt sikkerhet

Det er mer sannsynlig at kyr viser sin naturlige oppførsel i et rent miljø. Som et resultat oppnås varme raskere. Collectoren spyler vann foran og bak på maskinen. Sprøyting foran og bak gir bedre gjødselinntak og etterlater et vått gulv for ekstra grep.

Fleksibel rengjøring

Den daglige rutinen med skrapegjødsel reduseres også med Lely Discovery Collector. Rutene og rengjøringsfrekvensen kan settes slik at den samsvarer med din egen, eller kuenes daglige rytme for å gjøre ting så problemfritt som mulig. Og hvis du ønsker å justere programmet, uansett årsak, kan du enkelt gjøre det med mobiltelefonen din.

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.