facebook

Lely Discovery skraperobot

Med Lely Discovery skraperobot rengjør du spaltegulvet i fjøset så ofte du vil uten manuelt arbeid. Resultatet er lett synlig; mindre gjødsel i liggebåsene, renere klauver, haler og jur. God dyrehelse er avgjørende for et godt resultat i melkeproduksjon og god hygiene er en forutsetning for god dyrehelse. Discovery skraperobot er derfor på alle måter en verdifull og økonomisk forsvarlig investering.

?rel=0&modestbranding=1" allowfullscreen>

Lely Discovery er et batteridrevet kjøretøy som rengjør spaltene i fjøset etter forhåndsprogrammerte ruter. Rutene er fleksible, og du kan programmere Discovery til å gå oftere på de mest trafikkerte områdene i fjøset. Etter hver runde, returnerer den til ladestasjonen. Du kan programmere inntil 16 forskjellige ruter, og du kan du styre og programmere den med din smarttelefon.

Discovery drives av to elektriske motorer, en på hvert hjul. Hastigheten er justerbar mellom 9-18 meter pr minutt. Den klarer tette overganger på inntil 5 meter uten problemer, og kan kjøre helninger på 3 grader. Discovery har en kapasitet på 918m2 pr time. 6 timers lading gir nok strøm til å kjøre i 4 timer. 

Lely Discovery 90S og 90SW

Discovery kommer nå i to modeller. De er identiske, bortsett fra at 90SW har vannspyling foran. To dyser foran på Discovery 90SW spyler gjødsla med vann før den skyves ned. Hver dyse bruker 0,5 liter vann pr minutt, og den innebygde vanntanken rommer 30 liter. Vanntanken fylles automatisk under lading. Vannspyling kan være aktuelt i hus med naturlig ventilasjon.

Brosjyre/katalog

Vil du vite mer?

Snakk med oss om dine planer

  • Nytt fjøs eller omgjøring av eksisterende?
  • Våre konsulenter har ideene og ser mulighetene
  • Få hjelp til planleggingen

Ring 61 28 35 00, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll ut skjemaet.